Aldrig mer myggbett :D

Moquito

Epoch® Baobab Body Butter är suverän både för huden och mot mygg! Igår kväll hörde jag återigen det ovälkomna surret från en liten mygga som hade ställt in siktet på mig. Det är inget ovanligt i sig, myggor tycks älska mig, tyvärr 😉 Eftersom jag hört talas om att Epoch® Baobab Body Butter skulle vara bra mot mygg och det var en av de produkter jag fått hem tidigare under dagen så smorde jag raskt in mig med lite av den dryga härliga krämen som doftar ljuvligt (till skillnad från klassiska myggmedel).
Myggan hängde kvar runt mig, den cirkulerade och försökte  febrilt att hitta ett ställe att slå sig ned på för att festa loss på mitt blod, men till min stora lycka så fungerade body buttret suveränt bra! Myggan gav upp efter en liten stund och gav sig iväg mot nya jaktmarker 😀

 

Fler fördelar med Epoch® Baobab Body Butter

Ge näring åt din hud med fuktgivande sheasmör och frukterna från det afrikanska baobabträdet. Denna etnobotaniska ingrediens har länge varit i användning och ger smidig mjuk hud hela dagen, samtidigt som hudens motståndskraft förstärks långsiktigt.

För varje såld Epoch® Baobab Body Butter går US$0.25 till Nu Skin Force for Good Foundation™ och projektet Malawi Seeds of Hope. När du bidrar med näring åt huden med denna produkt, bidrar du även till världen omkring dig 😀

Här kan du läsa mer om det underbara body buttret.  Vill du beställa den med 30% rabatt? Klicka här för mer information.

Tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.