Underbara hårsvall :)

HårsvallIgår blev jag plötsligt väldigt medveten om en stor förändring gällande mitt hår 🙂 Helt plötsligt så kände och såg jag hur det inte längre hängde tunt och platt runt mitt huvud utan det har fått liv! Tjohoo! Volym är något jag aldrig varit bortskämd med, men nu går jag runt och känner på mitt stora, härliga, lena hår hela tiden, så nice! 😀

Anledningen till denna positiva förändring heter Epoch® Ava Puhi Moni Shampoo & Conditioner. Jag har använt det i knappt en vecka och ser fram emot vad som kommer att hända med mitt hår om ytterligare några dagar 😛 Normalt har jag även väldigt torr hårbotten, men den har jag inte sett skymten av sedan jag började använda det här fantastiska schampot, som även lämnar en riktig salongskänsla efter sig 🙂

Schampot har andra fördelar också. Det har t.ex. visat sig väldigt effektivt mot psoriasis i hårbotten!

Här kan du läsa mer om schampot.  Vill du beställa det med 30% rabatt? Klicka här för mer information.

 

 

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.