Säg adjö till din torra hud!

Har väder och vind torkat ut din hud? Behöver du tillföra extra fukt inför höst och vinter?

Creamy Hydrating Masque™ passar alla hudtyper och är en närande mask  för både ansikte och hals. Den vitaliserar, lugnar och tillför fukt till uttorkad hud.

Min man, som är van vid en helt annan luftfuktighet på Filippinerna, fick väldigt torr hud när han flyttade till Sverige och vårt kalla och torra nordiska klimat. Efter att han börjat använda sig av denna mask har hans ansikte blivit helt återfuktat .

Till kroppen använder han, precis som jag, Epoch® Baobab Body Butter. Denna härliga rika kräm släcker din huds törst med hjälp av sheasmör och frukterna från det afrikanska baobabträdet. Då den enbart innehåller naturliga ingredienser fungerar den utmärkt till alla åldrar. Jag smörjer även in läpparna med den mellan varven för att hålla dem riktigt mjuka och fina 🙂

Nu kan även du njuta av att dessa härliga produkter 🙂

Här kan du läsa mer om den fuktgivande masken och det härliga bodybuttret.  Vill du beställa den med 30% rabatt? Klicka här för mer information.

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.